OVER BRIES AAN ZEE

Allereerst van harte welkom in onze webshop voor droogbloemen en boeketten van droogbloemen. Graag vertellen we u hier wat meer over ons mooie bedrijf: Bries aan Zee.

Bries aan Zee, opgericht in 2014 door Maria Remmelzwaal - Bakkenes. Begonnen als een leuke hobby met bloemetjes, plantjes en interieurartikelen. Shop-in-shop in Katwijk, Den Haag, Noordwijkerhout en Wassenaar en alle webshop bestellingen vanuit "de schuur achter het huis". Door de enorme groei van online bestellen én de wederopstanding van droogbloemen en boeketten van droogbloemen is Bries aan Zee uitgegroeid tot een internationale webshop met nieuwe en vaste klanten uit heel Europa.

Vanuit ons hoofdkantoor in Voorhout (Zuid-Holland, Nederland) worden dagelijks honderden pakketten met droogbloemen en droogboeketten door onze eigen fulfillment afdeling verpakt en verzonden. Ook worden hier alle boeketten samengesteld door onze stylisten en met de hand gebonden in onze boeketterie. Onze internationale helpdesk is gevestigd op het Canarische eiland Tenerife. Hier staan we u graag te woord in het Nederlands, Duits, Frans, Spaans of Engels. Bellen kan, maar mailen of chatten werkt vaak veel makkelijker en sneller.

Kwaliteit, een breed assortiment en service staan hoog bij ons in het vaandel. Dagelijks werken met een team ervaren specialisten, ieder in hun eigen vakgebied, aan de volgende missie: "Iedere bestelling, groot of klein, moet een cadeautje zijn om te ontvangen". Wilt u ook een cadeautje van Bries aan Zee ontvangen? Bestel dan in onze webshop en wij doen de rest. Heeft u nog vragen, tips of opmerkingen? We horen graag van u!

Bries aan Zee | Droogbloemen & Boeketten
Tips en nieuwtjes over droogbloemen en boekettenMeer blog artikelen
Alles over gedroogde pampas pluimen lees je hier.
Alles over gedroogde pampas pluimen lees je hier.

Door deze tips op te volgen, zorg je ervoor dat je gedroogde pampas pluimen zo lang mogelijk mooi blijven....

Welkom oktober!
Welkom oktober!

De zomer heeft eindelijk afscheid genomen en begin oktober is het perfecte moment om de herfst in huis te halen. Decoratie in warme herfstkleuren, kaarsen voor gezellige avonden en herfstplanten zijn onze favoriete desig...

EINDELIJK... de gedroogde kogeldistels zijn er weer!
EINDELIJK... de gedroogde kogeldistels zijn er weer!

Wat een mooie dag, na lang wachten is het eindelijk zo ver, de nieuwe oogst kogeldistels is onderweg naar Bries aan Zee en per direct te bestellen in onze webshop. Na twee jaren van mislukte oogst zijn we super trots dat...

Meer blog artikelen