Groot aanbod droogbloemen, beste kwaliteit droogbloemen. Online droogbloemen kopen, snel geleverd. Droogbloemen in heel veel kleuren en soorten.

508 ProductenPagina 1 van 22

Droogbloemen kopen bij Bries aan Zee. De beste kwaliteit droogbloemen. Eenvoudig online droogbloemen kopen, snel geleverd. Droogbloemen bestellen in heel veel kleuren en soorten.

Droogbloemen! Bij Bries aan Zee kun je online jouw favoriete droogbloemen kopen. We bieden een ruime keuze aan droogbloemen in allerlei soorten, maten, kleuren en lengtes. We leveren alleen de beste kwaliteit droogbloemen voornamelijk van Nederlandse kwekers. Jouw bestelling leveren we snel en vakkundig door heel Europa. Onze droogbloemen zijn lang houdbaar, we noemen dat een "vaasgarantie" van minimaal zes maanden, dus duurzaam en goed voor het milieu. 

Bries aan Zee is sinds 2018 online actief met een ruim assortiment droogbloemen en heeft zich ontwikkeld tot dé specialist in droogbloemen. Samen met onze partners zetten we ons dagelijks in om de perfecte droogbloemen te leveren. We noemen dit proces "Van zaadje tot droogbloemen op tafel". Elke droogbloem, groot of klein, begint immers als klein zaadje en groeit, met de juiste aandacht en liefde, uit tot een schitterende bloem. Na het oogsten van de bloemen, begint het droogproces. Dit drogen van de bloemen doen we zo duurzaam en milieubewust als mogelijk om de droogbloemen vervolgens liefdevol te verpakken en te verzenden.

We vinden het fantastisch om het eindresultaat terug te zien. Heb je een mooie foto van onze droogbloemen in jouw interieur, deel ze via Instagram of andere social media. Je kunt je foto's ook aan ons mailen, wie weet gebruiken wij ze voor onze webshop of socials. We wensen je veel plezier met het online bestellen van jouw droogbloemen, en als je nog vragen hebt, onze klantenservice zit voor je klaar om je vragen of opmerkingen te beantwoorden.