Veelgestelde vragen (FAQ)

1 Bestellen

1.1 Kan ik een kaartje toevoegen?

Jazeker, een persoonlijk berichtje maakt alles leuker. Aan je bestelde boeket (droog)bloemen kan je een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Klik hier en voeg een persoonlijke boodschap toe aan je bestelling.

1.2 Kan ik een Bries aan Zee cadeaubon bestellen?

Als je het lastig vindt om een boeket (droog)bloemen te bestellen voor je vriend of vriendin kan je altijd een Bries aan Zee cadeaubon bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende bedragen. Nadat je hebt afgerekend, sturen wij je een bevestigingsmail. Voor de ontvangst van de fysieke cadeaubon ontvang je een Track & Trace code via de mail. Wij hebben geen digitale cadeaubon.

1.3 Kan ik een cadeaubon combineren met een andere bestelling, zoals een boeket (droog)bloemen?

Ja een combinatie bestelling met een cadeaubon is altijd mogelijk. Tijdens het plaatsen van een bestelling kan je meerdere producten selecteren, in één keer afrekenen en laten bezorgen.

1.4 Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Je kunt een cadeaubon verzilveren door bij het betalen de code op de cadeaubon in te vullen. De waarde van de cadeaubon wordt dan automatisch van het totaalbedrag afgehaald.

1.5 Hoe kan ik mijn kortingscode verzilveren?

Je kunt een kortingscode verzilveren door de code in het winkelmandje in te vullen. De korting wordt dan automatisch van het totaalbedrag afgehaald.

1.6 Kan ik mijn bestelling op een specifieke dag en/of tijd laten bezorgen (bv. verjaardag of openingstijden)?

Helaas is dit niet mogelijk! Wij versturen onze pakketten via verschillende pakketdiensten in Nederland. Op het moment dat wij het pakket afgeven aan de pakketdienst hebben we geen invloed meer op de dag of tijd van aflevering

1.7 Kan ik mijn bestelling nog aanpassen na het bestellen?

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst in onze webshop en gegevens wilt aanpassen, neem dan zo snel mogelijk contact met onze klantenservice op. Wij kunnen alleen nog wijzigingen doorvoeren als de bestelling nog niet in productie is genomen.

2 Mijn account


2.1 Kan ik mijn persoonlijke gegevens aanpassen in het account?

Wil je jouw bezorgadres aanpassen of wil je het account omzetten naar een andere naam? Dat kan. Log in op jouw accounten ga naar het kopje ‘Mijn Account’. Hier kun je jouw gegevens aanpassen.

2.2 Inloggen op mijn account lukt niet, wat moet ik doen?

Wanneer je inlogt op jouw account en je krijgt een foutmelding dan kun je je wachtwoord herstellen via de link ‘wachtwoord vergeten?’. Je ontvangt dan een e-mail op het opgegeven adres.

Let op: soms belandt deze e-mail in je spamfilter! Als je daarna nog steeds niet in je account komt, neem dan contact op met onze klantenservice: [email protected]

2.3 Kan ik een zakelijk account aanmaken, speciaal voor mijn bedrijf?

Dat kan zeker! Op onze registratiepagina kan je zowel inschrijven als particulier en ook zakelijk. Dit kan je kiezen onder "type klant"

3 Betalingen

3.1 Welke betaalmethodes kan ik gebruiken bij Bries aan Zee?

Je kunt bij ons kiezen uit de betaalmethodes: iDeal, PayPal, Bank Transfer, Giropay of Creditcard. Mocht je een betalingswijze missen, stuur dan een mail naar [email protected] zodat wij onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.

3.2 Wat zijn de verzendkosten?

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst dan worden automatisch de bijbehorende verzendkosten getoond. Wij versturen onze pakketten via verschillende pakketdiensten.

3.3 Waar vind ik mijn facturen op mijn account?

De facturen van de bezorgingen vind je terug in je eigen account. Ga naar ‘Mijn Account’ en vervolgens naar ‘Facturen’. Hier staan de facturen van alle bezorgingen die je hebt ontvangen. Je kunt de facturen ook downloaden op je eigen computer.

4 Bezorgen, Track & Trace

4.1 Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bestelbevestiging per mail. Zodra jouw bestelling is aangemeld bij een pakketdienst ontvang je een track & trace-code om jouw bestelling te kunnen volgen.

4.2 Ik heb een bestelling geplaatst, maar niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Controleer altijd eerst de track & trace-link die je hiervoor hebt ontvangen. Geeft de track & trace ook geen duidelijkheid? Neem dan contact op met onze klantenservice: [email protected]

4.3 Kan ik een bestelling afhalen?

U kunt bij ons uw bestelling afhalen in ons magazijn te Voorhout. Wij zijn een online webshop en hebben helaas geen winkel of showroom.

5 Producten & Kwaliteit

5.1 Wat is de gemiddelde houdbaarheid van droogbloemen?

Je kunt gemiddeld minimaal 6 maanden van jouw droogbloemen genieten. Wil je nog langer genieten van jouw droogbloemen of droogboeket? Voeg dan professionele spray speciaal voor droogbloemen toe aan je bestelling.

5.2 Wat is de gemiddelde houdbaarheid van een vers boeket bloemen?

Bij een juiste verzorging kan je gemiddeld minimaal 7 dagen van jouw vers boeket bloemen genieten.

5.3 Hoe verzorg ik mijn vers boeket bloemen het best?

De verzorging van de bloemen begint bij de vaas. Maak de vaas goed schoon, liefst met (eco) chloor en eventjes goed boenen. Vervolgens vul je de vaas met vers water en bloemenvoeding. Vul de vaas tot maximaal een kwart van de vaas.

Knip of snijd een stukje van de onderkant van de bloemstelen af. Zo zijn de stelen schoon en kunnen ze goed het verse water opzuigen.

Plaats jouw boeket waar jij het meest van de bloemen kunt genieten. Houd er rekening mee dat bloemen het niet fijn vinden om direct naast fruit te staan, niet in de tocht of boven de verwarming of in direct zonlicht.

Je kunt langer van jouw verse bloemen genieten door het water in de vaas te vervangen wanneer het vies en/of troebel wordt. Herhaal de stappen van ‘hoe verzorg ik mijn bloemen’ en je geef jouw bloemen een boost!

5.4 Hoe lang is mijn cadeaubon geldig?

Jouw cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. De vervaldatum staat vermeld op de cadeaubon.

6 Niet tevreden?

6.1 Ik heb geknakte (droog)bloemen ontvangen. Wat nu?

(Droog)bloemen zijn een kwetsbaar natuurproduct en wij doen er alles aan om je boeket of bos te beschermen en in de juiste staat te bezorgen. Mocht de kwaliteit toch niet zijn wat je van ons had verwacht, dan ontvangen we graag een foto van de beschadiging. Zo kunnen we met je meekijken wat er is misgegaan en je een passende oplossing bieden. Onze klantenservice lost het graag samen met jou op.

E-mail: [email protected]

6.2 Mijn (droog)bloemen hebben niet de kwaliteit die ik had verwacht. Wat kan ik doen?

Wanneer je het gevoel hebt dat de kwaliteit van de (droog)bloemen niet is wat je van ons had verwacht, neem dan contact met ons op. Graag ontvangen we een foto van je boeket of bos zodat we met je mee kunnen kijken en je een passende oplossing kunnen bieden. Onze klantenservice lost het graag samen met jou op.

E-mail: [email protected]

6.3 Kan ik mijn bestelling of een deel hiervan retourneren?

Ben je toch niet helemaal tevreden over onze producten dan kun je in de meeste gevallen je aankoop retour sturen. Ga naar de volgende link voor alle informatie mbt ons retourbeleid