Over Bries aan Zee

Bries aan Zee een online webshop gespecialiseerd in droogbloemen, boeketten van droogbloemen en decoratie voor het interieur. Bries aan Zee heeft een innige samenwerking met dé producent van Hollandse droogbloemen. In 1982 is er begonnen met de productie van droogbloemen van Hollandse bodem. In de loop der tijd is er een uniek droogproces ontwikkeld. Heden ten dagen dé belangrijkste Nederlandse droogbloemenproducent ter wereld!

Vandaag de dag garandeert dit proces nog steeds het beste kleur- en kwaliteitsbehoud van droogbloemen. Droogbloemen danken hun reputatie aan de duurzaamheid maar ook aan hun 100% natuurlijke productidentiteit. De laatste jaren is er een groeiende belangstelling voor handgemaakte, natuurlijke, rustieke producten. In deze trend passen gedroogde bloemen en boeketten gemaakt van droogbloemen buitengewoon goed. Samengevat zijn droogbloemen het jaar leverbaar. Droogbloemen zoals Nigella, Helichrysum, Delphinium, Rodanthe, gedroogde Rozen, Acroclinium, Sanfordii, Echinops en niet te vergeten Lavendel, maar ook granen zoals Avena, Triticum, Phalaris, Lagurus zijn allemaal verkrijgbaar bij Bries aan Zee.

We verven onze droogbloemen zelf in een eigen ververij waardoor we continu trendy en seizoensgebonden kleuren kunnen leveren. Voor de kerst hebben we bijvoorbeeld Triticum in verschillende kleuren met of zonder glitters. Hoewel onze bloemen alleen in de zomer bloeien zorgt de uitgebreide voorraad ervoor dat de droogbloemen van de beste kwaliteit het hele jaar leverbaar zijn..

Meer weten over onze droogbloemen? Neem contact met ons op!

Groothandel droogbloemen, wil je zakelijk droogbloemen inkopen, klik dan HIER

aan de slag met droogbloemen