Triticum Aestivum droogbloemen | Gedroogde tarwe in diverse kleuren

Filters
67 ProductenPagina 1 van 3

Triticum Aestivum droogbloemen oftewel gedroogde tarwe. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Ambachtelijk gedroogde tarwe uit Nederland. Kwaliteit in elke bos droogbloemen.

Triticum aestivum, beter bekend als "gewone" tarwe, is een grasplant die zijn oorsprong vindt in West-Azië, maar nu over de hele wereld wordt gekweekt. Onze tarwe wordt in Nederland gezaaid, geteeld, geoogst en gedroogd. Door jarenlange ervaring oogsten we het gewas eerder dan voor de graanproductie, dit zorgt ervoor dat de stelen steviger zijn en de koppen in goede conditie blijven.

Onze stelen worden lang en in een rechtopstaande bos geleverd, de tarwe doet het goed in een vaas of als raamdecoratie en doordat hij in een groot aantal kleuren verkrijgbaar is, vind je er altijd wel een die bij jouw stijl past. Gedroogde Triticum aestivum gaat jarenlang mee zonder te vervagen en kan een mooie combinatie vormen met zowel verse als gedroogde producten, zoals Rhodanthe, Lonas of Helichrysum of een andere soort droogbloemen die je online kunt bestellen bij Bries aan Zee. Gedroogde tarwe in heel veel kleuren, snel en makkelijk bestellen, snel en nauwkeurig geleverd op elk gewenst adres in Europa.