Lagurus Ovatus droogbloemen | Gedroogde Hazenstaartjes in diverse kleuren

Filters
16 ProductenPagina 1 van 1

Lagurus Ovatus droogbloemen oftewel gedroogde Hazenstaartjes kopen in de droogbloemen webshop van Bries aan Zee. Eenvoudig Lagurus droogbloemen online bestellen, snel en betrouwbaar thuisbezorgd.

Lagurus Ovatus droogbloemen, gedroogde hazenstaartjes, Bunny Tails of soms zelfs Hazenstaartgras zijn een perfect siergras om te drogen. We hebben deze lagurus droogbloemen ambachtelijk gedroogd en zijn geschikt om maanden van te genieten. Lagurus droogbloemen, zijn neta ls heel veel andere droogbloemen, minstens zes maanden "houdbaar" zonder verlies van kwliteit of kleur. Gedroogde lagurussen zien er fantastisch uit als ze op natuurlijke wijze zijn gedroogd. Naast mooie naturelle bossen Lagurus droogbloemen, zijn deze fraaie pluimpjes ook perfect te verven.  Lagurus droogbloemen zijn om die reden verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren in de webshop van Bries aan Zee. Welke kleur lagurus droogbloemen zijn jouw favoriet? Je koopt ze snel en eenvoudig in de droogbloemen webshop van Bries aan Zee.

Hazenstaartjes of Lagurus Ovatus komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied maar ook in Nederland wordt dit gewas gekweekt. Naast Nederlandse Lagurus importeren we ook graag Lagurus uit Italië, vanwege het klimaat en de uitstekende kwaliteit van de droogbloemen. Hazenstaartjes staan perfect als "solo boeket" in een mooie vaas maar wij combineren ze ook graag met distels, Delphinium of gedroogde Madeliefjes (Acroclinium).