Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Mijn webshop, jouw webshop

Mijn webshop, jouw webshop

Bries aan Zee biedt een platfom waarop ook jij jouw producten kan verkopen. Geen zin, tijd of budget om te investeren in een eigen webshop? Wij helpen je graag met online verkopen en verzending.

Doen waar je goed in bent...

 

Toen in een aantal jaren geleden begon als onderneemster wilde ik alles tegelijk, een ruim assortiment met leuke, hippe en originele producten, een winkel op een A locatie en honderden klanten per week, website die continue up to date was, en ga zo maar door. Achteraf was dit onmogelijk om alles voor elkaar te hebben. Ik heb daar van geleerd en ben meer gaan focussen op wat ik echt wil en waar ik goed in ben.

Ik kan me goed voorstellen dat er meer ondernemers zijn zoals ik, je hebt een leuk product of een leuke productlijn ontwikkeld, je spulletjes staan in een of meerdere shop-in-shop concepten, maar dan nog die verrekte webshop. Foto's maken gaat nog wel maar dan de techniek, het schrijven van content, het onderhouden van klantcontacten via mail, chat, telefoon en dan ook nog eens het inpakken en verzendklaar maken van de pakketten... om gek van te worden!

Voor mij was dat dus de reden om met Bries aan Zee een concept te starten waarbij ik kleine, grote, bestaande maar ook zeker start ups wil ondersteunen met hun online verkopen, afhandeling en verzendingen. Ik noem dat WEBSTRIBUTIE (webshop + distributie = webstributie). 

Heb jij geen tijd, geen zin, geen budget of geen kennis van webshops en wil je je volledig focussen op waar jij goed in bent? Neem dan eens, geheel vrijblijvend, contact met mij of een van mijn collega's op. We staan je graag te woord, drinken graag een kop koffie of thee (want daar zijn we ook goed in ;)) en helpen je graag om ook jouw producten online te verkopen via ons platform Bries aan Zee.


Reacties

  1. Jeanne Koster Jeanne Koster

    Hoi Maria, ik kom graag een keer koffie drinken. Herken me volledig in jouw verhaal en zie nu al door de bomen het bos niet meer. HELP !! Groetjes, Jeanne

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Bries Blogt