Maatwerk in droogbloemen en boeketten

Maatwerk in droogbloemen en boeketten

Ben je op zoek naar maatwerk in droogbloemen of boeketten? Manouk en Lindy helpen je graag!

 
Maatwerk in droogbloemen en boeketten!

De vraag naar droogbloemen en boeketten gemaakt van droogbloemen blijft maar groeien. Steeds meer mensen ontdekken de schoonheid, houdbaarheid en duurzaamheid van deze trendy bloemen.
Met de groei van de trend, stijgt ook de vraag naar maatwerk in droogbloemen. Een droogboeket op maat in de kleuren van jouw interieur, een gigantisch boeket in de kleuren van de huisstijl van je bedrijf of jouw lievelings vaas opgevuld met de droogbloemen van jouw keuze.

Om al jullie vragen en opdrachten snel en naar volle tevredenheid te kunnen uitvoeren hebben we ons "maatwerk-team" uitgebreid met Manouk en Lindy. We zijn heel blij met deze uitbreiding want nu kunnen we jullie nog beter van dienst zijn. Wil jij ook een boeket op maat, een vaas of mand op laten vullen met droogbloemen of heb je een andere vraag met betrekking tot droogbloemen, laat een bericht achter onder deze blog of stuur ons een mail we gaan graag voor je aan de slag!
 

Even voorstellen...
 
Wij zijn Manouk en Lindy. Droogbloemen zijn op dit moment helemaal hip en wij begrijpen dat heel goed. Met veel liefde en passie maken we de mooiste droogbloemen creaties naar wens van de klant. Daarom zijn wij ontzettend enthousiast dat we vanuit Terra Rosa nu ook voor Bries aan Zee alle maatwerk opdrachten mogen uitvoeren. We kijken er erg naar uit om ook voor jou de persoonlijke touch toe te voegen.

Een hele vrolijke groet van ons!

Manouk & Lindy
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »