DAT IS SNEL! NIEUW BIJ BRIES AAN ZEE - SNEL! - OP WERKDAGEN VOOR DE LUNCH BESTELD (vóór 12:30 uur) IS DEZELFDE AVOND BEZORGD.
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Bries en het Corona Virus - COVID-19

Bries en het Corona Virus - COVID-19

Let op elkaar, zorg voor elkaar en #staysafe 

Lieve allemaal,

Wat een bizarre, rare, aparte, vreemde, zeldzame dagen hebben we met elkaar achter de rug en volgen er waarschijnlijk nog meer... Woorden schieten tekort om de afgelopen dagen te beschrijven; luchtbel, oorlog zonder zichtbare vijand, wat en hoe lang? Kinderen onverwachts thuis, onzekerheid over de toekomst, onzekerheid over de financiële toekomst en nog heel veel meer.

We hebben met elkaar de afgelopen dagen veel gepraat over wel of niet dicht gaan. Wel of geen promotie maken voor de droogbloemen en boeketten. Werken op locatie of toch vanuit onze werkplaats.

Maandagmiddag hebben we als eerste besloten om niet meer als team vanuit de werkplaats in Katwijk boeketten te gaan maken maar het te verdelen over meerdere locaties. Logistiek niet handig maar voor de gezondheid van de meiden des te meer. Na de toespraak maandag van onze minister-president, waaruit we veel energie en wilskracht hebben geput, hebben we besloten om de webshop niet te sluiten maar, alle regels nauwlettend in de gaten houdend, met een klein team te zorgen dat we mensen blij en gelukkig kunnen maken in deze rare dagen.

We zetten ons met 200% in om gezelligheid in jullie woonkamers te brengen en zullen de komende tijd met leuke aanbiedingen komen zodat er voor ieder budget toch een vrolijk bloemetje is te bestellen.

Daarnaast willen we een klein beetje voor jullie zorgen. Het is een druppel op een gloeiende plaat maar we willen het toch graag doen. Vanaf vandaag doen we bij iedere bestellingen, groot of klein, bloemen of decoratie, binnen- of buitenland, geheel gratis een flacon Bries aan Zee handgel. Nogmaals, dit is een druppel op een gloeiende plaat maar het is in ieder geval iets wat we in deze bijzondere tijden kunnen doen.

Let op elkaar, zorg voor elkaar en #staysafe 

Liefs, Maria

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »