Sakkie Kado

NIEUW BIJ BRIES AAN ZEE - SAKKIE KADO

De producten van Sakkie Kado worden rechtstreeks vanuit Zuid-Afrika geïmporteerd bij een bedrijf dat gelegen is in het dorpje Knysna. Zij produceren bedrukte geschenkzakken met lokaal geproduceerd materiaal en inhoud. Het bedrijf in Knysna is gestart in 2012 en heeft werknemers in dienst vanuit achtergestelde gemeenschappen.
 
Het assortiment van Sakkie kado is grappig, origineel en verfrissend. Naast Sakkies Wijn, Sakkies Thee en Sakkies Badzout zijn er nog veel meer soorten Sakkies. Kijk voor een volledig overzicht op deze pagina van de webshop.

Het productiebedrijf is trots dat zij werkgelegenheid kunnen creëren voor de mensen in Zuid- Afrika. Vanaf het begin hebben zij mensen intern kunnen opleiden en alle vaardigheden kunnen aanleren wat nodig is om een productiebedrijf te starten. Hoewel eerst de zeep werd ingekocht bij een lokale leverancier, besloten zij later de vaardigheden van de medewerkers te verbeteren door een eigen reeks handgemaakte zeep te produceren. De medewerkers zijn opgeleid in vaardigheden zoals printen, hitteproducten bedienen, zeep maken, knippen, maken en afsnijden, naaien en kwaliteitscontrole. Verder worden er ook trainingen gegeven met betrekking tot marketing en administratieve werkzaamheden.

In 2017 werd er een programma geproduceerd over het bedrijf en uitgezonden op de nationale televisie. In 2018 werd het bedrijf genomineerd voor een prijs in de categorie unieke Zuid- Afrikaanse producten. Voor hun was dit een grote eer om als jong bedrijf genomineerd te worden.

Bries aan Zee is trots om de producten van Sakkie Kado te mogen verkopen en kijkt uit naar een langdurige samenwerking!

Pagina 1 van 2